fbpx

Agenții IJP Vrancea sar în ajutorul unor bătrâni care trăiesc izolați

Image
Image

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea s-au transformat în "meşteri pentru o zi", în casa unor bătrâni care trăiesc izolaţi şi fără curent electric în localitatea Piscul Reghiului din județul Vrancea.
“Cu emoții de nedescris în fața unor oameni atât de frumoși, polițiștii au făcut reparații la casă, au văruit, au tăiat și aranjat lemnele pentru foc, au plantat flori și le-au umplut cămăruța de provizii cu alimente achiziționate în urma valorificării tichetelor primite după acțiunea de donare de sânge din luna martie” se precizează într-o postare pe pagina de Facebook a Poliției Române.
"IPJ Vrancea a răspuns invitaţiei lansată pe internet de către Ambasada SUA şi American Councils for International Education, prin proiectul Proiectul '4/4 Pentru Prieteni'. Joi, poliţiştii vrânceni şi-au unit forţele în încercarea de a schimba ceva în jurul lor în bine. Aşadar, am ales sau ne-au ales doi vârstnici, de 93 şi respectiv 90 de ani, care trăiesc izolaţi, fără curent electric, într-o comună vrânceană de munte", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, agent şef adjunct Paula Enache, potrivit stiripesurse.ro.
Pe parcursul întregii zile, poliţiştii vrânceni, ajutaţi de voluntari din cadrul primăriei şi parohiei Reghiu, au făcut orice a fost necesar pentru a-i ajuta pe cei doi bătrâni şi a le face viaţa mai senină.
La finalul zilei, poliţiştii le-au mulţumit bătrânilor pentru sfaturile de viaţă împărtăşite şi le-am promis că vor reveni oricând vor avea ocazia.
Menționăm faptul că proiectul '4/4 Pentru Prieteni' a fost creat în memoria lui Martin Luther King, Jr. și îşi propune să celebreze la nivel naţional valorile voluntariatului şi ale prieteniei. Proiectul '4/4 Pentru Prieteni' a fost lansat de Ambasada SUA şi American Councils for International Education, fiind inspirat de gândurile activistului american Martin Luther King Jr: "Întrebarea cea mai stringentă şi importantă a vieţii este: ce faci pentru ceilalţi?"
Sursă foto facebooc.com/www.politiaromana.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.