fbpx

Alegerile din Dâmbovița i-au pus capac lui Liviu Dragnea. Liderul PSD a ajuns de urgență la spital

Image
Image

Prezent, sâmbătă, la PSD Ilfov, pentru alegerile din cadrul organizației județene, Liviu Dragnea abia a rezistat să țină un discurs de câteva minute, iar la îndemnul secretarului general, Codrin Ștefănescu, și al trezorierului partidului, Mircea Drăghici, ar fi plecat de urgență la un spital din București, pentru investigații. Și asta pentru că nu ar mai suportat durerile de spate cu care s-a tot confruntat în ultima vreme și care ar fi fost agravate de frigul din sala în care au avut loc, ieri, alegerile de la PSD Dâmbovița.

Citiți și:   Rovana Plumb este noul președinte PSD Dâmbovița. Aceasta ar putea deschide lista social-democraților pentru europarlamentare

”Efectiv nu a mai putut sta în picioare din cauza durerilor de spate care persistă de mai multă vreme. Ele s-au acutizat în ultimele zile din cauza turneului național. La insistențele mele și ale lui Mircea Drăghici a plecat de urgență la un spital din București pentru a-și face un RMN. În funcție de rezultatul acestei analize, vom vedea ce e de făcut”, a spus Codrin Ștefănescu pentru stiripesurse.ro.

Liviu Dragnea ar trebui să se afle, duminică, la Brăila, unde se organizează alegeri în filiala PSD, după demisia lui Mihai Tudose.

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.