fbpx

Alexandra Măceșanu a fost UCISĂ! ADN-ul copilei este în cenușa găsită în butoi

În cursul zilei de vineri, medicii de la Institutul de Medicină Legală au finalizat expertiza preliminară în cazul oaselor găsite în curtea lui Gheorghe Dincă de la Caracal, concluzionând că oasele sunt umane, aparțin unui copil de sex feminin, cu vârstă între 12 și 17 ani, talie subțire.

Vineri seară, unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a declarat că oasele găsite în butoi îi aparțin copilei, informația fiind transmisă de autorități familiei Alexandrei.

„Ministrul Justițieie l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus unchiul Alexandrei, vineri seară, la Antena 3.

Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut încă de săptămâna trecută că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (17 ani), ar fi făcut noi declarații în fața anchetatorilor, în cursul zilei de vineri. Surse citate de Antena 3 spun că Dincă ar fi explicat modul în caare a reușit să scape de cadavrul fetei. Criminalul din Caracal ar fi pus cadavrul într-un butoi, fără fund și ar fi făcut focul la baza acestuia. Butoiul ar avea înălțimea aproximativ un metru și 60 de centimetri și nu avea fund. Criminalul ar fi acoperit butoiul și sub el a făcut focul, cu lemne la baza butoiului. De asemenea, acesta ar fi folosit și trei kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat. Pe toate le-ar fi pus peste cadavru.

În cursul serii, DIICOT a anunțat că, vineri, "Institutul Național de Medicină Legală a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe. Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate,  opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora".

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.