fbpx

Alte 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Printre pacienți, o femeie internată tot la Suceava

Alte 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Printre pacienți, o femeie internată tot la Suceava
Image
Image

Alte 3 decese din cauza coronavirusului au fost întregistrate în România marți. Potrivit Grupului de comunicare strategică, bilanțul a ajuns astfel la 68, unul dintre pacienți fiind o femeie de 73 de ani care era internată tot la Suceava.

O femeie de 73 de ani din județul Suceava de la care s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în data de 26 martie, probe care au fost testate la Institutul Cantacuzino a fost confirmată pozitiv pe 28 martie. Femeia a murit o zi mai târziu, în 29 martie. Decesul a fost raportat după 2 zile, marți, 31 martie. Ancheta epidemiologică este în curs.

Un bărbat de 69 de ani din județul Iași, a fost testat cu rezultat pozitiv în 28 martie. S-a internat la SCBI Iasi în 29 martie, probele biologice pentru COVID 19 au fost testate la SCBI Iași. Bărbatul a murit pe  30 martie. Antecedente patologice: HTA

O femeie de 81 de ani din județul Mehedinți, a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova. I s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în 28 martie, care au fost testate la Institutul Cantacuzino și a fost confirmată pe 29 martie. Pacienta a murit o zi mai târziu, în 30 martie. Antecedente patologice: HTA, cardiopatie ischiemica cronică, obezitate gradul III. Ancheta epidemiologică este în curs, susține GCS.

Imagine cu caracter ilustrativ, EuropaFM.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.