fbpx

Anchetă DNA la TAROM, după ce fosta şefă a reclamat că ministrul Transporturilor i-a cerut să amâne mai multe zboruri

Image
Image

Direcţia Naţională Anticorupţie s-a autorseseizat după declaraţiile date de fosta directoare a companiei, care a reclamat că ministrul interimar al Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut în săptămâna moţiunii de cenzură să ţină la sol sau măcar să amâne mai multe zboruri, astfel încât unii parlamentari din provincie să nu poată ajunge în plen. Mădălina Mezei, fost director TAROM, a ajuns luni la DNA, pentru a fi audiată.

Mădălina Mezei a ajuns la DNA în jurul orei 9.50, declarând că este vorba de un dosar de abuz în serviciu la Ministerul Transporturilor și că a fost chemată în calitate de martor, informează Digi24. "Singura declaraţie e că sunt ferm convinsă că adevărul va ieşi la iveală.  Mă duc şi spun adevărul", a declarat ea.

Audierea vine după ce fostul director TAROM a anunțat că ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-ar fi cerut să reţină aeronavele TAROM la sol în ziua moţiunii, reclamând că acesta a fost motivul real al demiterii sale din fruntea companiei.

Ulterior, Răzvan Cuc a negat acuzațiile. Ministrul Transporturilor a admis însă că a cerut lista palamentarilor care zburau cu avioanele TAROM, dar a susținut că a făcut acest lucru pentru a se convinge că aceștia sunt în regulă, mai notează Digi24.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.