fbpx

Angajații Realitatea TV nu mai au voie în sediu

Angajații Realitatea TV au primit, marți dimineață, o înștiințare că nu mai au voie în sediu. Potrivit paginademedia.ro, la intrare aceștia au primit o hârtie în care se vorbește despre "evacuarea birourilor" și prin care sunt informați că mai pot intra în clădire doar pentru preluarea bunurilor.

"Încetarea din data de 30.03.2019 a contractului de locațiune din data de 02.03.2016, în temeiul căruia Realitatea Media SA, în insolvență, ocupă spațiile din Clădirea Platinum situată la adresa București, Sector 1, Sos. București-Ploiești, nr. 172-176.

Accesul în spațiile menționate este permis numai în scopul preluării bunurilor personale și/sau bunurilor companiei, în vederea evacuării birourilor", se arată în informarea înmânată angajaților.

Notele de evacuare de astăzi vin după ce în cursul zilei de ieri, angajații postului au fost anunțați printr-un e-mail intern că trebuie să părăsească „numai ușa rotativă” (intrarea principală) și că dacă folosesc alte uși de acces în clădire „se declanșează o alarmă”.

“A fost un exces administrativ al proprietarului clădirii. S-a rezolvat în această dimineaţă şi urmează să avem discuţii pentru clarificarea definitivă a situaţiei, tot pe cale administrativă. Din punctul nostru de vedere, suntem cu chiria la zi, iar contractul de chirie e valabil până la sfârşitul anului 2019. Emisia continua normal”, a declarat pentru Paginademedia.ro Edward Pastia, director executiv Realitatea TV.

Citiți mai multe pe paginademedia.ro.

 

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.