fbpx

ANAF face recrutări. Instituția "vânează" tineri absolvenți pe care să-i angajeze fără concurs

Image
Image

ANAF  vrea să-și completeze echipa și, mai ales, să o întinerească. Președintele instituției, Mirela Călugăreanu, a anunțat că dorește să angajeze mii de tineri absolvenți, fără concurs. „33% din personalul actual al ANAF are peste 51 de ani. Anii care vin ne vor crea o problemă din acest punct de vedere. Anul acesta şi la anul ies la pensie 2.500 de oameni din 30.500, o pondere semnificativă”, a declarat președintele ANAF, Mirela Călugăreanu, potrivit a1.ro.

Şefa ANAF a precizat că tinerii cărora le predă la ASE s-au declarat interesaţi de o carieră în sistemul public şi că instituţia va angaja tineri fără examen, aceştia urmând să fie instruiţi în interiorul sistemului. Selecția va fi făcută în funcţie de mediile de la facultate şi notele de la anumite discipline, a explicat Mirela Călugăreanu, potrivit sursei citate.

O altă sursă de personal va fi instituția în sine pentru că, de anul viitor, o mare parte din activitate va fi informatizată și va fi posibilă realizarea de transferuri interne.

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.