fbpx

Aplicația RAR "ISTORIC VEHICUL" s-a blocat din prima zi, ca urmare a numărului mare de accesări

Până la 4.000 de utilizatori au încercat să acceseze simultan aplicația gratuită "ISTORIC VEHICUL", lansată de Registrul Auto Român, în cursul zilei de ieri, motiv pentru care programul a avut momente în care s-a bloct.

Oficialii RAR au explicat că acest lucru s-a petrecut din cauza numărului mare de accesări și că, odată cu scăderea numărului de utilizatori, în perioada următoare, lucrurile vor intra în normal.

"Stimați clienți, vă mulțumim pentru interesul pe care îl manifestați față de aplicația ”Istoric vehicul”, pusă la dispoziție gratuit, începând de azi, pe site-ul Registrului Auto Român.

Numărul de accesări a fost și este în continuare foarte mare, motiv pentru care există fluctuații de funcționare. Doar în primele 6 ore de trafic numărul de solicitări a depășit 50.000, existând momente când s-au înregistrat simultan 4.000 de cereri.

Vă asigurăm că informațiile pe care le solicitați sunt găzduite de cele mai performante echipamente și că aplicația este gândită să funcționeze permanent. Suntem convinși că odată cu scăderea numărului uriaș de utilizatori simultan, blocajele independente de voința noastră se vor limita în următoarele ore/zile", au transmis reprezentanții, prin intermediul paginii de Facebook a instituției.

Citiți și:  VIDEO - Registrul Auto Român a lansat aplicația "Istoric vehicul". Cum funcționează programul care te scapă, GRATUIT, de surprize la cumpărarea unei mașini

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.