fbpx

Autoritățile blochează accesul la un site care a publicat informații false

Autoritățile blochează accesul la un site care a publicat informații false
Image
Image

Un site în limba română va avea accesul blocat total de autoritățile române pe motiv că a publicat informații false cu scopul de a dezinforma și a induce panica.

„Grupul de Comunicare Strategică a solicitat ministrului Afacerilor Interne blocarea totală a accesului la conținutul site-ului breackingnews.xyz. Solicitarea a fost întemeiată pe faptul că portalul web a publicat în mod constant informații false, cu scopul evident de a dezinforma și a induce panica. Site-ul breackingnews.xyz a fost generat pe o platformă din afara României și nu are reprezentanți care să poată fi contactați”, precizează comunicatul Grupului de Comunicare Strategică.

Ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela a transmis decizia către ANCOM, instituție care a pus deja în aplicare măsurile necesare.

Potrivit sursei citate, a fost propusă și eliminarea la sursă a conținutului unui articol apărut pe site-ul bpnews.ro (https://bpnews.ro/2020/02/24/coronavirusul-ucis-de-polidin/). „Decizia a fost luată pentru că reprezentanții site-ului bnews.ro au fost contactați de Grupul de Comunicare Strategică și au refuzat să corecteze informațiile false”, se arată în același comunicat.

Grupul de Comunicare Strategică cere închiderea unui site care publica informaţii false

Sursă foto fanatik.ro

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.