fbpx

Autorul crimelor din Caracal le-a spus anchetatorilor ce a făcut cu cadavrele

Image
Image

Surse apropiate anchetei au declarat, potrivit MEDIAFAX, că Gheorghe Dincă a spus anchetatorilor că a ars cadavrele celor două fete pe care le-a sechestrat. Dincă şi-a recunoscut duminică, la prânz, faptele. Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Suspectul a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea.
Potrivit sursei citate, autorul crimelor din Caracal le-a spus anchetatorilor că a ars cadavrele celor două fete.
Anchetatorii au căutat, timp de 3 zile, urme în casa şi curtea bărbatului. În cenuşa dintr-un butoi se aflau mai multe rămăşiţe umane.
Iniţial, în declaraţia din faţa anchetatorilor, Dincă a afirmat că a făcut foc pentru a alunga ţânţarii.
Bărbatul a recunoscut abia în a treia zi faptele comise, iar duminică seara audierile au fost întrerupte pentru că s-a simţit rău.
Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, spune că remuşcările l-au determinat pe clientul săi să îşi recunoască faptele.
Întrebat dacă s-a ridicat problema eventualei existenţe a altor victime, avocatul a răspuns că „nu se vorbeşte despre acest lucru”.
Întrebat, de asemenea, dacă suspectul a spus unde a ascuns rămăşiţele din corpurile victimelor, Bogdan Alexandru a răspuns „a dat detalii, dar nu pot să vă spunmsunt chestiuni de urmărire penală. (...) S-au dat detalii cu privire la modul de săvârşire a infracţiunilor”.
Avocatul nu a exclus nici eventualitatea ca suspectul să fie supus unei expertize psihiatrice.
De asemenea, după audieri va avea loc şi o reconstituire, despre care avocatul susţine
Întrebat dacă Dincă şi-a ales victimele la întâmplare, avocatul a răspuns afirmativ.

Surs[ foto MEDIAFAX.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.