fbpx

Avocatul lui Radu Mazăre: La CEDO putem să arătăm neajunsurile sentinţei

Image
Image

Fostul primar din Constanţa, Radu Mazăre, încarcerat în Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedarilor ilegale, va contesta decizia la CEDO, anunţul fiind făcute avocatul său, care a precizat că se lucrează deja la plângere, consemnează MEDIAFAX.

"Am fost în vizită la domnul Mazăre şi datorită unor alte activităţi am anulat grefa, urmează să revenim să vedem care este strategia apărării în continuare. Sunt activităţi care sunt cuprinse în regulament. Activităţi poate să însemne orice şi o activitate relaxantă e tot o activitate. Nu am putut să vorbesc cu dumnealui, deci ceea ce va spun sunt doar presupuneri. În primul rând, sper că starea lui de spirit dacă este nesatisfăcătoare să se îmbunătăţească. Oricum eu aştept, cum îl cunosc, este un om puternic trebuie să-şi asume sentinţa în această perspectiva a executării atâta vreme cât nu poate fi răsturnată în momentul următor. Noi apreciem că pe calea unei plângeri la CEDO putem să arătăm neajunsurile legale ale sentinţei. Este o plângere la care lucrează o echipa de a mea", a declarat Tiberius Bărbăcioru, avocatul lui Radu Mazăre.

Amintim faptul că, în prezent, fostul primar este încarcerat la Penitenciarul Rahova, în perioada de carantină de 21 de zile.

Sursă foto Kanal D.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.