fbpx

Baza aeriană Boboc: Militar american, rănit în urma unui exerciţiu de paraşutare

Image
Image

Un militar american în vârstă de 29 de ani care participa la exerciţiul Saber Guardian a fost rănit la cap, în urma unui exerciţiu de paraşutare, la baza aeriană Boboc. Acesta se află la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău pentru investigaţii.

Lt.col. Daniel Nistor a declarat, pentru MEDIAFAX, că militarul american a acuzat dureri de cap după unui exerciţiu de paraşutare la baza aeriană Boboc, la care au participat 1.300 de paraşutişti, în cadrul exerciţiului Saber Guardian.

Militarul a fost dus la spital pentru a se verifica de ce acuză dureri de cap.

Potrivit lt.col. Daniel Nistor, nu au fost probleme la deschiderea paraşutei, însă după aterizare militarul american a acuzat dureri de cap.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, Adriana Bunilă, a declarat că militarul american în vârstă de 29 de ani s-a rănit în urma unui exerciţiu de paraşutare şi la această oră este la Unitatea de Primiri Urgenţe.

„A suferit un traumatism cranio cerebral, fără alte leziuni şi acum medicii se hotărăsc dacă va rămâne la noi sau va fi transferat la o altă unitate medicală. Pacientul este stabil”, a spus purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău.

Sursă foto MEDIAFAX.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.