BILANŢ CORONAVIRUS: Numărul persoanelor infectate a urcat la 25 în România. Ultimele 8 cazuri au fost confirmate marţi

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Grupul de Comunicare Stategică de la nivelul Ministerului Afacerilor Interne a anunțat marți optnoi cazuri de infectare cu COVID-19. Toate cazurile confirmate marți sunt înregistrate în Capitală.

Potrivit autorităţilor publice, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 25 la nivelul întregii ţări. Dintre cele opt persoane intrate acum în bilanţ, patru au avut legătură directă cu bărbatul de 60 de ani care era internat la spitalul MAI şi care fusese declarat pozitiv luni.

Iniţial, primarul Capitalei, Gabriela Firea, precizase că au fost testate pozitiv trei persoane, respectiv fiul, nora şi nepotul bărbatului de 60 de ani considerat pacientul 17 din România. Bărbatul lucrează la ADP Sectorul 4, iar nora lui la Primăria Capitalei. Cele trei îmbolnăviri au fost confirmate ulterior şi de Grupul de Comunicare Stategică, iar apoi s-a aflat că şi o a patra îmbolnăvire ar avea legătură tot cu bărbatul de 60 de ani.

Celelalte patru cazuri confirmate de coronavirus, toate din Bucureşti, au fost înregistrate la două persoane revenite recent din Israel, una întoarsă din Germania şi una din Marea Britanie.

(Foto: digi24.ro)

Image