fbpx

Candidat la alegerile prezidențiale, dat dispărut de SPP. Unde a fost găsit Ninel Peia

Image
Image

Ninel Peia, candidat la alegerile prezidențiale susținut de Partidul Neamul Românesc, a fost dat dispărut în cursul nopții de miercuri spre joi. Poliția a fost alertată de SPP, ulltima dată Peia fiind văzut părăsind un hotel din Cluj, în miezul nopții, după o întâlnire electorală la care participase.

"În această după-amiază (joi - n.r.), IPJ Cluj a fost sesizat de către Serviciul de Protecție și Pază despre dispariția lui Ninel Peia, candidat la președinția României. Acesta s-a cazat ieri (miercuri - n.r.) la un hotel din Cluj-Napoca, iar în această dimineață (joi - n.r.) nu a mai fost găsit și nici nu a mai răspuns la telefon. În cauză se efectuează cercetări. Facem precizarea că persoana în cauză beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale, el fiind văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere părăsind hotelul, în cursul nopții, la ora 1.17 minute”, a anunțat joi Poliția Cluj, potrivit HotNews.

Surse din anchetă au declarat, pentru Mediafax, că Ninel Peia a fost găsit vineri la Mănăstirea Putnea. Acesta le-ar fi spus polițiștilor că a mers acolo ca să se roage.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.