fbpx

Capitala și alte două localități au primit bani de la Guvern pentru asigurarea încălzirii locuințelor populației

Image
Image

Guvernul României a aprobat alocarea, din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, a unor fonduri pentru finalizarea lucrărilor aferente proiectului "DC2A, Uliţa Linia Mare - Pielmus - De742-De1723 (Oboga), km 0+000-4+645" din comuna Oboga (jud. Olt) - 706.000 lei; finalizarea lucrărilor la sistemul centralizat de canalizare menajeră din satul Toporu (comuna Toporu, judeţul Giurgiu) - 1,5 milioane lei, dar și pentru asigurarea continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat, a populaţiei din municipiile Bucureşti (100 milioane lei), Buzău (9,5 milioane lei) şi Giurgiu (7 milioane lei).

Tot în şedinţa de ieri, au fost alocaţi 400.000 lei, din Fondul de intervenţie la dispoziţia Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019, bugetului local al comunei Movila Miresii (jud. Brăila), pentru efectuarea lucrărilor de reparaţii la Centrul social de locuinţe protejate pentru persoane cu handicap "Gladiola", afectat de o explozie în data de 21 iulie 2019.

Măsurile au fost luate întrucât autorităţile administraţiei publice locale nu dispun de fondurile necesare pentru aceste investiţii, au explicat reprezentanții Ministerului Dezvoltării.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.