fbpx

Cinci români au fost condamnaţi la câte 10 ani de închisoare după ce au violat o adolescentă

Image
Image

Cinci români din Marea Britanie au fost condamnaţi, luni, la câte zece ani de închisoare cu executare după ce au răpit o adolescentă din faţa unui club, au dus-o într-o parcare îndepărtată şi au violat-o pe rând. Agresorii au şi filmat tot cu telefonul, iar imaginile au fost folosite ca probe în dosar.
Instanţa a decis ca cei cinci agresori, Florin Călin (20 ani), Dorel Diaconu (23 ani), Oprea Dobre (18 ani), Alexandru Dobrin (18 ani) şi Marius Dobrin (24 ani), să fie condamnaţi la câte 10 ani de închisoare pentru două fapte de viol, penetrare vaginală şi orală, relatează Daily Mail citat de MEDIAFAX

Violul s-a petrecut în decembrie 2018. Adolescenta a fost răpită din faţa unui club de pe insula Jersey şi dusă într-o parcare întunecată. Cei cinci români au violat-o pe rând şi au filmat faptele revoltătoare cu un telefon mobil. Tânăra a mărturisit că nu a scos niciun sunet de frică să nu fie omorâtă. Agresorii au recunoscut acuzaţiile.
Victima a fost abordată în club de Marius Dobrin, care a dansat cu ea şi a început să flirteze. „Nu s-a dezlipit de ea deloc toată seara, iar victima părea să fie foarte ametiţă”, spun anchetatorii.  
Camerele de supraveghere din zona clubului au surprins momentul în care agresorul o ajută pe victimă să-şi aprindă o ţigară şi îi pune o haină pe umeri. Totodată, ceilalţi patru violatori apar în urma lor.
Adolescenta a fost dusă într-o parcare şi violată, iar după au adus-o înapoi în oraş.

Procurorul a susţinut că nu a mai văzut niciun caz atât de grav. „Nu am mai văzut niciun caz care să semene cu acesta. Mai exact, unul unde o tânără să fie răpită de cinci bărbaţi, dusă într-o locaţie îndepărtată şi apoi violată în timp ce agresorii filmau toată scena”, spune acesta, potrivit sursei citate.
Cei cinci români vor apărea în registrul agresorilor sexuali pentru o perioadă de 12 ani, iar procurorul a recomandat deportarea lor în România.

Surs[ foto MEDIAFAX.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.