fbpx

COMUNICAT DE PRESĂ ECHIPA HORSE S.R.L.

COMUNICAT DE PRESĂ ECHIPA HORSE S.R.L.
Previous Next
Image
Image

Ploiești, 29.01.2020

Dezvoltarea activității societății ECHIPA HORSE S.R.L.

Proiectul „Dezvoltarea activităţii societăţii ECHIPA HORSE S.R.L.” cod MySMIS 110042, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa/Prioritate de Investiții: 2. Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii/2.2. Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, este implementat de către S.C. ECHIPA HORSE S.R.L. și are o valoare totală de 3.134.162,81 lei, din care 1.574.478,12 lei reprezintă valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Muntenia, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect. Proiectul a fost prevăzut a se derula în perioada 25.07.2018 – 31.01.2020.

Obiectivul general al proiectului a vizat creșterea competitivității societății pe piața prestatorilor de servicii de tratare deșeuri prin realizarea de investiții durabile în echipamente moderne, în contextul îmbunătățirii poziției pe piață a societății. Obiectivele specifice ale proiectului au constat în: diversificarea activității societății, certificarea sistemului de management ISO 27001, extinderea activității pe alte piețe, creșterea vizibilității societății, eficientizarea energetică a proceselor operative, adaptarea infrastructurii la uzul persoanelor cu dizabilități.

Rezultatele proiectului vizează: 2 echipamente livrate, puse în funcțiune, creare website, magazin online, participare la târg internațional de profil, sistem de management al calității implementat, 3 noi locuri de muncă create, 1 proiect finalizat și dat în exploatare.

Impactul investiției la nivelul localității se traduce prin creșterea competitivității sectorului IMM, respectiv reducerea ratei șomajului.

Date de contact beneficiar:

S.C. ECHIPA HORSE S.R.L.

Bălănescu Ioan, Director general

Telefon: 0744.378.379, Fax: 0244.575.204

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.