fbpx

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva a numit directorul general al Romsilva

Image
Image

Consiliul de Administrație al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva a numit directorul general al Romsilva prin Hotărârea cu nr. 23/23.08.2019. Astfel, conducerea executivă a Romsilva va fi asigurată de Gheorghe Mihăilescu, pentru un mandat cu durata de la data de 24.08.2019 până la data de 31.12.2021.

Numirea directorului general al Romsilva s-a făcut în urma finalizării procedurii de recrutare și selecție a candidaților pentru postul de director general al Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva, organizată de Consiliul de Administrație prin expertul în recrutare SC Pluri Consultants Romania.

Procesul de recrutare și selecție s-a derulat conform OUG nr.109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, cu respectarea principiilor liberei competiții, nediscriminării, transparenței și asumării răspunderii și cu luarea în considerare a specificului și complexității activității regiei autonome, având ca scop identificarea, recrutarea și selectarea celui mai potrivit candidat pentru ocuparea postului de Director General al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

Informații despre procesul de selecție și recrutare, etapele de concurs, condiții de înscriere și rezultate sunt disponibile pe site-ul www.rosilva.ro, secțiunea C.A. (Consiliu de Administrație).

Hotărârea Consiliului de Administrație de numire a directorului general al Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva poate fi consultată pe site-ul Regiei, secțiunea C.A/Hotărâri C.A. - link: http://www.rosilva.ro/rnp/hotarari_c_a__p_1062.htm

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.