fbpx

CORONAVIRUS | Două noi decese raportate luni urcă bilanțul național la 46 de cazuri!

CORONAVIRUS | Două noi decese raportate luni urcă bilanțul național la 46 de cazuri!
Image
Image

Încă doi pacienți infectați cu noul coronavirus s-au stins din viață, în spitalele din România. Cazurile au fost raportate luni, de județul Timiș, prin Grupul de Comunicare Strategică.

Cazul 45 între înregistrat la nivel național este al unui pacient de 57 de ani pentru care vineri, pe 27 martie, au fost recoltate probe biologice care au fost testate la Spitalul  Clinic de Boli Infecțioase Timișoara. Rezultatul testării din data de 28.03.2020 a confirmat că pacientul este  pozitiv. Bărbatul s-a stins din viață duminică, pe 29 martie, la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara. GCS menționează că acesta suferea, dinainte, de cardiopatie, TBC și diabet zaharat tip II, dar și că intrase în contact cu o rudă venită din Germania.

Cel mai recent caz raportat, 46, este al unui bărbat de 70 de ani, din județul Timiș. Probele acestuia au fost recoltate de asemenea pe 27 martie, iar rezultatul pozitiv a fost anunțat pe 28 martie.

Pacientul suferea de cardiopatie și diabet zaharat tip II. De asemenea, se știe că acesta intrase în contact cu un caz confirmat.

Bărbatul s-a stins din viață tot ieri, la Spitalul de Boli Infecțioase Timișoara.

Foto cu caracter ilustrativ (sursa: europafm.ro)

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.