fbpx

Cum a reușit Alexandra să pună mâna pe un telefon și ce detalii a oferit fata, în timpul apelurilor la 112

Raportul MAI privind apelurile făcute la 112 de Alexandra, ultima victimă a criminalului din Caracal, dezvăluie detalii prețioase pe care fata le-a oferit în timpul conversațiilor. Din  informațiile furnizate de aceasta reiese și cum a reușit să pună mâna pe un telefon mobil, gest care i-ar fi adus moartea, pentru că agresorul a lovit-o puternic atunci când și-a dat seama că victima lui a alertat autoritățile.

Surse apropiate anchetei au declarat, pentru MEDIAFAX, că agresorul Gheorghe Dincă a găsit-o pe Alexandra, joi 25 iulie, vorbind la telefon în garajul în care era ţinută captivă. Chiar şeful Poliţiei Române dezvăluise, anterior, că ultimele cuvinte la 112 ale Alexandrei au fost "Vine, vine!", apoi apelul s-a întrerupt.

Potrivit unor surse judiciare, agresorul a lovit-o cu putere pe fată, aceasta a căzut şi a rămas inconştientă. Gheorghe Dincă a părăsit locuinţa şi timp de două ore s-a plimbat prin oraş, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii în curtea unui hotel din Caracal. Potrivit aceloraşi surse, agresorul a stat între orele 12.00 şi 14.00 în oraş, apoi a revenit şi a găsit-o pe fata decedată, după care i-a ars cadavrul.

Surse judiciare mai spun că Luiza Melencu, fata răpită în luna aprilie, a fost omorâtă la scurt timp după ce a fost sechestrată, adică în aceeaşi zi. Detaliile sunt importante în contextul în care în spaţiul public au apărut informaţii potrivit cărora Luiza ar fi fost ţinută captivă timp de trei luni şi omorâtă în iulie.

Alexandra a reuşit să găsească un telefon mobil în locul în care a fost sechestrată după ce agresorul său a plecat la farmacie să cumpere o cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini, se arată în raportul MAI, obţinut de Mediafax. Fata a relatat că este legată şi că a fost violată. „La ora 11.23, Măceşanu Alexandra a revenit cu un nou apel la 112, de pe acelaşi număr de telefon, sesizând aceleaşi aspecte, motiv pentru care dispecerul IPJ Olt a redirecţionat apelul către dispeceratul Poliţiei Municipiului Caracal, solicitând măsuri urgente. După primirea apelului de la ora 11.12. dispecerul Poliţiei Municipiului Caracal a transmis sesizarea către patrula de ordine publică pedestră, care acţiona în zona 7 Caracal, (...) adresă pe care aceasta a furnizat-o de o carte de vizită găsită la locul unde se afla”, se arată în raportul MAI obţinut de Mediafax.

Cartea de vizită îi aparţinea unui inginer de cadastru.

Fata ar fi dat mai multe detalii legate de curtea imobilului în care se afla şi a precizat că nu poate părăsi locul întrucât acolo se află un câine lup de care îi este teamă.

Întrucât a existat o neconcordanţă între adresa indicată de Alexandra şi cea unde se afla, agenţii de poliţie au revenit la Poliţia Municipiului Caracal şi au raportat evenimentul şefului Biroului Investigaţii Criminale.

Ulterior, fata a fost sunată, iar poliţistul a încercat să o calmeze şi i-a cerut să spună dacă ştie unde se află şi ce vede în jurul ei.

„Aceasta a relatat că este sechestrată într-o casă de un bărbat care în acel moment nu se afla lângă ea, fiind plecat la farmacie să cumpere cremă pentru a-i trata rănile provocate la mâini. Totodată, victima a precizat că, în acea curte, se afla un brad, un nuc, o maşină platformă cu fiare vechi, un autoturism gri, şi mai mulţi câini lupi dezlegaţi, în continuare, poliţistul a întrebat-o dacă are reţea internet pe telefonul de pe care vorbeşte şi răspunsul a fost negativ. Tot cu ocazia convorbirii, şeful biroului i-a solicitat să-i comunice culoarea gardului şi dacă poate să iasă din casă şi din curte. Cea în cauză a răspuns că gardul este din metal de culoare roşie şi nu poate ieşi din încăpere deoarece este legată şi afară sunt câini lupi”, se arată în raportul MAI ce prezintă dinamica discuţiei dintre Alexandra şi ofiţerii de poliţie, atunci când fata a sunat la 112, mai scrie Mediafax.

În acelaşi document se mai arată că discuţia este încheiată atunci când pe fundal se auzea lătrat de câini şi fata spune că nu mai poate vorbi, deoarece bărbatul s-a întors. Fata a precizat şi că a fost violată de bărbat.

Luni, Gheorghe Dincă va fi dus la Caracal din nou, pentru reconstituirea celor două crime pe care le-a recunoscut. Din datele apărute până acum, pe surse, se pare că Luiza, tânăra dispărută în aprilie, ar fi fost ucisă chiar în ziua răpirii.

 

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.