Dăncilă și Dragnea, noi declarații despre OUG privind recursul compensatoriu

PSD nu renunţă la ordonanţele de urgenţă pe problemele din justiţie. Imediat după şedinţa liderilor social-democraţi, premierul Viorica Dăncilă a declarat că în următoarea perioadă va lua o decizie împreună cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, pe această temă. Totodată, Liviu Dragnea a declarat că va accepta doar un text de lege care „să repare nedreptăţile”.

"Am discutat cu domnul ministru, am discutat și vineri, am discutat ce putem face în legătură cu recursul compensatoriu, ordonanța completurilor de 5. Urmează încă o discuție săptămâna asta, să vedem cum ne organizam", a afirmat premierul, citat de Digi 24. "Vineri am discutat despre recursul compensatoriu. Deja domnul ministru are un proiect", a completat Viorica Dăncilă.

Preşedintele PSD şi al Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, spune că, pentru moment, subiectul ar reprezenta o "himeră". "Nu vreau să vorbesc despre himere. Când o să văd un text care să conțină ceea ce s-a discutat în Comitetul Executiv Național și care pe mine, pe domnul Tăriceanu să ne convingă că acele ordonanțe repară mare parte din nedreptățile care au iesit la iveală în ultima perioadă, atunci o să vorbesc despre ele și o să le susțin", a spus Liviu Dragnea.

Image
Image
Image