Deputatul Mihai Tudose a suferit un infarct, fiind resuscitat de Nicolae Bănicioiu. Primul mesaj al fostului premier, după episodul de astăzi

Fostul prim-ministru Mihai Tudose a suferit, marți, un infarct miocardic acut, se pare în timpul unei întâlniri la care se aflau mai mulți colegi de partid, cei care au și sunat la 112.

Deputatul a fost resuscitat, la fața locului, chiar de fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu, până la sosirea ambulanței care l-a transportat la spital pe fostul premier. Acesta a a spus că Mihai Tudose a acuzat dureri în piept care difuzau pe partea stângă, descrise ca o gheară, asociate cu amețeli și transpirație abundente, semne care au indicat că suferise un infarct.

Fostul premier a fost transportat la Spitalul Fundeni, unde a fost supus imediat unei intervenții chirurgicale, se pare pentru montarea unor stenturi.

În jurul orei 19.00, Mihai Tudose a transmis un prim mesaj după cele întâmplate, pe pagina sa de Facebook.

"Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!", a scris acesta pe pagina sa de pe rețeaua de socializare.

 

 

Image
Image
Image