fbpx

Dosar de ucidere din culpă în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Ce au găsit anchetatorii la locul accidentului

Image
Image

Polițiștii au deschis dosar de ucidere din culpă în urma accidentului în care și-a pierdut viața creatorul de modă Răzvan Ciobanu. Aceștia trebuie să stabilească împrejurările exacte în care s-a produs tragedia de luni dimineață.

Potrivit realitatea.net, surse din anchetă susţin că Răzvan Ciobanu a mers aproximativ 1 kilometru pe câmp, pe lângă partea carosabilă, înainte să intre în copaci. Impactul a fost atât de violent încât copacii au fost smulşi din rădăcină. Specialiştii susţin că fostul creator de modă nu ar fi purtat centura de siguranţă, întrucât partea stângă a maşinii, adică partea cu şoferul, este intactă. Foarte grav avariată este partea dreaptă a autoturismului.

Sursa citată mai scrie că la locul accidentului au fost găsite două cărți de identitate. De asemenea, în mașină ar fi fost găsite poșeta unei femei, precum și pantofi de femeie, conturându-se ipoteza potrivit căreia Răzvan Ciobanu nu ar fi fost singur în mașină la momentul producerii accidentului.

Citiți și:  Medicii de la Ambulanță dezvăluie că Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi descoperit

Medicii de la Ambulanță spuneau că decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte ca trupul creatorului de modă să fie descoperit de un localnic.

Răzvan Ciobanu conducea un Range Rover, o maşină de peste 100.000 de euro care la testele de siguranţă obţine calificative maxime.

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.