fbpx

Două fetițe și mama lor au murit într-un incendiu

Image
Image

Duminică, la ora 23.00 un apel la 112 anunța un incendiu la o locuință din comuna Poina Teiului, județul Neamț.

Potrivit stiri-neamt.ro, la fața locului s-au deplasat 9 subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț cu o două autospeciale și un echipaj de prim ajutor. În sprijin, au fost trimise două echipaje de la Detașamentul din Târgu-Neamț cu două autospeciale și cei de la SVSU Borca.
Pompierii ajunși la fața locului au constatat că incendiul se manifesta la acoperișul locuinței (o casă cu etaj) dar și la o anexă. Când au pătruns în casă, la etaj, echipajele de intervenție au găsit, decedate, două fetițe în vârstă de 1 și 8 ani și pe mama lor, în vârstă de 31 de ani. Cele trei dormeau la etajul locuinței.
Tatăl fetițelor și mama lui au suferit atacuri de panică. Echipajele medicale aflate la fața locului le-au acordat îngrijiri medicale. Aceștia au refuzat transportul la spital.
În jurul orei 00:00, incendiul a fost localizat iar pompierii au continuat operațiunea de lichidare până în jurul orei 3:00.
Potrivit ISU Neamț, incendiului a fost stârnit de jar sau scântei căzute din sistemul de încălzire pe materiale combustibile.

Credit foto stiri-neamt.ro

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.