fbpx

DSP București a deschis o linie telefonică pentru victimele falsului chirurg italian

DSP București a anunțat, joi, că victimele italianului care s-a dat drept chirurg în România au la dispoziție, timp de o săptămână, o linie telefonică specială, pentru a informa autoritățile cu privire la cazurile lor.

"Pentru acurateţea informaţiilor care stau la baza anchetei demarate de DSP-MB privind activitatea medicala prestată de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode în clinicile din România, a fost infiinţată o linie telefonică specială pentru a obţine informaţii despre serviciile medicale care au fost acordate de dl. Matteo Politi/ Matthew Mode.

Reamintim că dl. Matteo Politi/ Matthew Mode a acordat în ultimul an, în cadrul mai multor clinici medicale private, servicii medicale de chirurgie estetică fără a avea dreptul legal de a exercita această specialitate pe teritoriul României.

Astfel, în perioada 07.02.2019 – 15.02.2019, de luni până vineri, în intervalul orar 08,00 – 16,00, la numarul de telefon 021 3132634, un responsabil DSP-MB va prelua mesajele celor interesaţi să ofere amănunte în acest caz", a anunțat DSP București.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.