fbpx

Elena Udrea dezvăluie pasaje din mărturia lui Victor Ponta, despre o posibilă relație amoroasă între Kovesi și Ghiță

Elena Udrea a postat, în noaptea de joi spre vineri, pe pagina sa de Facebook, un pasaj despre care spune că ar fi extras din declarația oficială dată de Victor Ponta în dosarul în care este inculpată  șefă DNA, Laura Codruța Kovesi.

Postarea Elenei Udrea:

“«S-a mai aratat ca vizitele private pe care magistratul procuror Kovesi Laura Codruta le-a efectuat la domiciliul denuntatorului/persoana vatamata Ghita Sebastian Aurelian au fost confirmate de martorul Carstea Dumitru, cu prilejul audierii sale din data de 13.12.2018, precum si de martorul Ponta Victor Viorel. Mai mult, acesta din urma a relatat ca inculpata Kovesi Laura Codruta se manifesta extrem de apropiat in relatiile cu denuntatorul/persoana vatamata Ghita Sebastian Aurelian, astfel incat cu prilejul unei vizite private i s-a adresat: "STIE CA IL IUBESTE, DAR, DACA IL MAI PRINDE CA VORBESTE CU AIA O SA IL ARESTEZE SI PE EL, ASA CUM O SA O ARESTEZE SI PE EA”, CU TRIMITERE LA UDREA ELENA GABRIELA.»

Aceasta este declaratia facuta oficial de Ponta, in dosarul lui Kovesi unde aceasta este inculpata.

Ca s-au iubit sau nu, ea cu Ghita, e nerelevant. Relevant e ca aeasta femeie a fost sefa DNA si ca a arestat oameni si le-a inventat dosare in functie de frustrarile, geloziile si umorile ei, pe langa cei care erau tintele lui Coldea.

No other comments..."

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.