fbpx

Femeia din Poiana Negrii, acuzată de pruncucidere, va fi supusă unei expertize psihiatrice

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că femeia le-a povestit anchetatorilor că mai are trei copii de 6, 8 şi 10 ani şi nu a mai vrut alţii. Din acest motiv a ajuns să îi omoare pe nou-născuţi.
Până acum, femeia este acuzată de pruncucidere în cazul unui bebeluş pe care l-a născut viu pe 9 august, acasă, singură şi neasistată medical.

Soţul femeii le-a declarat procurorilor că nu ştia că soţia sa este însărcinată. Femeia a fost internată în spitalul din Vatra Dornei pentru îngrijiri medicale după naştere şi urmează să fie supusă unei expertize psihiatrice.

Ancheta de la Suceava a început după ce un bebeluş a fost găsit mort, asfixiat într-o pungă, în gospodăria unei femei din Dorna Candrenilor, inginer la o multinaţională. Cazul a fost semnalat de un poliţist din sat, care a văzut femeia gravidă, iar apoi a sesizat că aceasta nu mai are burtă, dar nici copil. Ulterior, anchetatorii au descoperit în grădina femeii resturile a doi bebeluşi, probabil îngropaţi imediat după naştere, în 2016 şi 2018.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.