fbpx

Fiica unui cunoscut fotbalist, condamnată la închisoare cu suspendare, după ce a bătut un copil

Image
Image

Magistraţii Curţii de Apel Timişoara au decis, vineri, ca Romina Rotariu, fiica fostului fotbalist Iosif Rotariu, să fie condamnată, pentru purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului, la doi ani şi opt luni de închisoare, cu suspendare. Decizia este definitivă. De asemenea, instanţa a hotărât un termen de supraveghere de 3 ani.

„Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Consiliului local al municipiului Timişoara sau în cadrul SC Pieţe SA Timişoara, pe o perioadă de 60 zile”, se arată în soluţia instanţei, citată de MEDIAFAX.
În plus instanţa a decis să admită „în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă P.V.Ş.,(...) şi obligă în solidar inculpata şi partea responsabilă civilmente Asociaţia Copiii din Castel să-i plătească acestuia sumele de 7.344,11 lei şi 2.220 lei reprezentând daune materiale şi cheltuieli medicale pricinuite prin săvârşirea infracţiunii, precum şi suma de 20.000 euro sau echivalentul în lei la data plăţii, conform cursului BNR, reprezentând daune morale”.

Credit foto Tribuna.md.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.