Un fost polițist, arestat și cercetat pentru înșelăciune, a primit diplomă de merit de la ultimii săi șefi

Un fost polițist, arestat și cercetat pentru înșelăciune, a primit diplomă de merit de la ultimii săi șefi

Un polițist pensionat, acuzat de înșelăciune, a fost premiat de foștii lui șefi cu o diplomă de recunoaștere a meritelor, anunță Digi24. Documentul emis pentru fostul polițist, aflat în arest, îl descrie ca fiind un profesionist care a ajutat la dezvoltarea valorilor instituției. Asta deși El și un alt fost coleg ar fi păstrat uniformele de polițiști și numere de înmatriculare ale Ministerului de Interne, pe care le-ar fi folosit ca să oprească în trafic zeci de șoferi pe care i-au sancționat. Anchetatorii spun că impostorii ar fi câștigat peste 20.000 de euro din amenzi de circulație până acum două luni, când au fost prinși, mai relatează sursa citată.

Diploma a fost acordată de foștii șefi ai polițistului, de la Inspectoratul General de Imigrări, ultimul loc de muncă al acestuia. Asemenea distincții au fost acordate tuturor polițiștilor pensionați în ultimul an.

Potrivit Digi 24, IGI a aflat din presă despre situația creată și a decis să retragă diploma pregătită pentru polițistul cercetat penal.

 

Sursa foto: digi24.ro

 

 

 

 

Image
Image
Image