fbpx

Fosta șefă DNA este suspect în dosarul deschis în baza plângerii lui Sebastian Ghiță. Kovesi a făcut două cereri de recuzare

Laura Codruța Kovesi a fost audiată, vineri, la  Parchetul general, având calitate de suspect în dosarul deschis ca urmare a plângerii depuse de fostul deputat Sebastian Ghiță, referitor la aducerea în țară a lui Nicolae Popa. La ieșirea de la audieri, fosta șefă a DNA a anunțat că a depus cereri de recuzare a procurorului de caz și a procurorului șef de secție.

Procurorul de caz este Adina Florea, cea care a fost propusă de Tudorel Toader să-i ia locul lui Kovesi la conducerea DNA.

"Nu am comis niciodată fapte penale. Nu am avut atribuții legate de extrădarea lui Popa Nicolae," a declarat fosta șefă a DNA cu privire la acuzațiile care i se aduc.

Aceasta a mai spus că nu a vorbit niciodată cu Sebastian Ghiță despre extrădarea lui Nicolae Popa.

Întrebată despre avertismentul lansat de Ghiță, cu privire la publicarea unor fotografii cu Laura Codruța Kovesi, fosta șefă DNA a spus că a participat doar la evenimente oficiale, ale instituţiilor, dar şi că unele imagini ar putea fi falsificate.

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.