fbpx

Fosta directoare a Tarom, Mădălina Mezei: Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că îşi poate bate joc de cariera şi profesia unui om

Image
Image

Mădălina Mezei, fostul director al Tarom, a plecat luni, după patru ore de la DNA, unde a dat declaraţii în dosarul privind presupusa solicitare a ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, de a ţine la sol unele avioane, în ziua moţiunii de cenzură. Ea spus că vrea să vorbească despre valorile sale personale în familie şi în carieră, refuzând să răspundă întrebărilor referitoare la audieri sau la dovezile prezentate.

”Aş vrea să discut despre valorile mele personale. Eu cred în familie, în carieră şi în TAROM. TAROM-ul este a doua mea familie. Domnul Cuc a trecut o linie când a considerat că îşi poate bate joc de cariera şi profesia unui om. Planul meu profesional de a livra o strategie pentru TAROM pe termen lung, eu l-am crezut pe domnul Cuc considerând că putem construi împreună aşa ceva”, a afirmat Mezei la plecarea de la DNA, potrivit News.ro.
"Nu mai spun nimic, am spus tot autorităţilor, am incredere în valorile democraţiei româneşti", a declarat Mezei, la ieşirea de la DNA, refuzând să răspundă întrebărilor referitoare la dovezile prezentate.
”Sunt ferm convinsă că adevărul va ieşi la iveală”, a declarat Mezei la sosirea la DNA, când a anunţat că va face mai multe declaraţii la ieșirea de la audieri.

Credit foto News.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.