fbpx

Fostul ministru Florian Bodog îşi pierde titlul de doctor, pe motiv de plagiat

Fostul ministru al Sănătății Florian Bodog rămâne în mod oficial fără titlul de doctor în Management după ce Consiliul Național pentru Atestarea Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) a decis că și-a plagiat teza de doctorat.

Consiliul General al CNATDCU a validat  rezoluția de retragere a titlului științific de doctor în Management deținut de Bodog în unanimitate, cu 37 de voturi „pentru” din totalul celor 37 de membri  prezenți, informează site-ul pressone.ro.

Florian Bodog, care este membru PSD, este ultimul politician important care primește în mod oficial verdict de plagiat din partea CNATDCU, după Gabriel Oprea sau Victor Ponta. Dezvăluirea despre teza de doctorat a fostului ministru al Sănătății, intitulată „Managementul și marketingul unităților sanitare”, a fost făcută de PressOne în exclusivitate în urmă cu un an și nouă luni, în octombrie 2017, mai notează sursa citată.

O primă decizie de plagiat a fost dată pe această lucrarea științifică cu un an înainte de verdictul CNATDCU, pe 18 iulie 2018, de către Comisia de Etică a Universității de Vest (UVT) din Timișoara, acolo unde Bodog a obținut titlul științific de doctor.

(Foto: Mediafax)

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.