fbpx

Grupul de Comunicare Strategică: 23 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi comunicare de informaţii false

Grupul de Comunicare Strategică: 23 de dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi comunicare de informaţii false
Image
Image

Până în prezent, au fost înregistrate 21 de dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 alin. 1 Cod Penal și două dosare penale înregistrate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de comunicarea de informații false, faptă prevăzută și pedepsită de art. 404 Cod Penal., se arată într-un comunicat de presă.

În ceea ce privește, activitatea în punctele de frontieră la granița cu Republica Serbia, vă informăm că, începând de astăzi, 12 martie, ora 08.00, a fost suspendată  temporar activitatea următoarelor  puncte de trecere a  frontierei de la granița comună:
– PTF  Vrbica – Valcani- specific rutier;
– PTF  Nakovo – Lunga- specific rutier;
– PTF Jasa Tomic – Foeni – specific rutier;
– PTF  Kaludjerovo – Naidas – specific rutier;
– PTF Golubac – Moldova Nouă – specific rutier/naval;
– PTF Kladovo – Drobeta Turnu Severin – specific naval;
– PTF Kusjak – Porțile de Fier II – rutier.

Măsura a fost instituită de către autoritățile din Republica Serbia în vederea protejării sănătăţii cetățenilor din cele două state, în contextul extinderii infecției cu COVID-19.

Traficul de frontieră între cele două țări va continua în condiţii normale prin P.T.F. Stamora Moravița (județul Timiș), P.T.F. Jimbolia  (județul Timiș) și P.T.F. Porțile de Fier I (județul Mehedinți).

Sursă foto Universul.net.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.