fbpx

Iordache, despre erorile STS de localizare a apelului fetei ucise în Caracal: Guvernul să se ocupe, până facem comisia de anchetă

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Florin Iordache a declarat, pentru MEDIAFAX, în legătură cu erorile de localizare ale STS în cazul fetei dispărute din Caracal, că Guvernul ar trebui să ia nişte măsuri, iar apoi ar putea fi înfiinţată o Comisie de anchetă parlamentară.

Având în vedere că începe vacanţa parlamentară ,este dificil să înfiinţăm o comisie de anchetă. Guvernul ar trebuie să ia nişte măsuri în această privinţă, până vom putea face o anchetă. De asemenea STS ar trebui să iasă cu nişte explicaţii pertinente", a declarat Florin Iordache, vineri, pentru MEDIAFAX.

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor a subliniat faptul că este posibil să existe o problemă la STS, având în vedere că nu este prima oară când Serviciul furnizează informaţii greşite.

"Prima oară poate fi o greşeală, dar când se întâmplă şi a doua oară, înseamnă că există o problemă", a completat deputatul PSD.

Fata din Caracal, dispărută miercuri, a apelat 112, însă STS a comis erori de localizare, furnizând trei locaţii greşite, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan.

Conducerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale nu a avut, până la această oră, o reacţie pe acest subiect.

În anul 2014, Serviciul de Telecomunicţii Speciale a fost acuzat că a furnizat informaţii eronate în cazul accidentului din Munţii Apuseni, atunci când pilotul Adrian Iovan şi studenta Aura Ion şi-au pierdut viaţa, după ce avionul cu care se deplasau la un caz medical s-a prăbuşit în munţi.

 

Sursă foto Antena3.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.