fbpx

Klaus Iohannis îl primește vineri la Cotroceni pe Papa Francisc

Papa Francisc se va afla vineri într-o vizită istorică la București, unde va fi primit de președintele Klaus Iohannis. Potrivit HotNews, acesta va fi întâmpinat de către șeful statului la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, la ora 11:25, urmând ca ceremonia oficială de primire la Palatul Cotroceni să aibă loc la ora 12:05.

Președintele României și Sanctitatea Sa Papa Francisc vor avea convorbiri tête-à-tête, iar începând cu ora 13:05, în Sala Unirii, se va desfășura întâlnirea cu autoritățile statului, reprezentanții societății civile și corpul diplomatic. Cu această ocazie, în prezența a aproximativ 400 de invitați, Președintele Klaus Iohannis și Sanctitatea Sa vor susține discursuri.

”Președintele României apreciază că vizita Papei Francisc în România este un prilej fericit de a aduce laolaltă credincioșii creștini ortodocși, romano-catolici și greco-catolici. Astfel, Președintele Klaus Iohannis va fi alături de Sanctitatea Sa la câte o ceremonie religioasă dedicată fiecărui cult”, arată un comunicat al administrației prezidențiale.

Vizita în România a Sanctității Sale Papa Francisc se va încheia duminică, 2 iunie., ora 17:30, cu ceremonia plecării oficiale de pe Aeroportul Internațional Sibiu, în prezența Președintelui României.

Sursă foto Facebook.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.