fbpx

Ludovic Orban a anunțat că prefecturile vor trece în subordinea Ministerului Dezvoltării

Image
Image

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat, miercuri, la audierea ministrului propus pentru Dezvoltare, Ion Ștefan, din comisia parlamentară de specialitate, că prefecturile vor trece în subordinea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației după învestirea Guvernului.

"După titulatura Ministerului, puteți trage concluzia evidentă că da, prefecturile vor fi la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației. Acest lucru nu cred că poate să reclame o problemă. Toate detaliile legate de funcționarea guvernului și ministerelor se vor regăsi în cadrul OUG care va reglementa activitatea Guvernului și va stabili întreaga arhitectură instituțională a Guvernului. OUG va fi adoptată după învestirea Guvernului", a răspuns Ludovic Orban la întrebarea adresată lui Ion Ștefan de către deputatul PSD Lia Olguța Vasilescu privind trecerea prefecturilor în subordinea Ministerului Dezvoltării, scrie Mediafax.

Ștefan Ion, propunerea PNL la Ministerul Lucărilor publice și Dezvoltării, are 50 de ani, este de profesie inginer electromecanic și deputat de Vrancea din 2016. El e și directorul general al unui magazin din Focșani.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.