fbpx

Ludovic Orban este suspect de Covid. Premierul a fost invitatul lui Silviu Mănăstire, ulterior testat pozitiv

Ludovic Orban este suspect de Covid. Premierul a fost invitatul lui Silviu Mănăstire, ulterior testat pozitiv
Image
Image

Reprezentanții Guvernului au anunțat, luni, că premierul Ludovic Orban și-a anulat participarea la toate evenimentele programate pentru astăzi și a cerut să fie testat pentru coronavirus, după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată cu Covid-19.

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în același platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus. Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, arată comunicatul oficial al Guvernului.

La începutul săptămânii trecute, Ludovic Orban a fost invitat, la postul B1TV, într-o emisiune moderată de  Silviu Mănăstire. Acesta a anunțat că a fost confirmat cu Covid, testându-se după ce, vineri, și-a pierdut gustul și mirosul.

În prezent, Ludovic Orban este izolat la birou.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.