fbpx

Măsurile de relaxare care vor fi aplicate după 15 mai au fost publicate pe site-ul INSP

Măsurile de relaxare care vor fi aplicate după 15 mai au fost publicate pe site-ul INSP
Image
Image

Potrivit Grupului de comunicare strategică, Institutul National de Sănătate Publică a postat în transparență decizională propunerea privind setul de măsuri de relaxare care vor fi aplicate după ridicarea stării de urgență.

Documentul poate fi consultat pe pagina de web a INSP, www.insp.gov.ro, secțiunea Comunicate.

Toate observațiile și propunerile celor interesați pot fi transmise la adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

https://insp.gov.ro/dj/comunicate/Recomandari%20masuri%20speficice%20dupa%20starea%20de%20urgenta.pdf

Setul de măsuri cuprinde reguli de organizare şi desfăşurare a activităţilor de îngrijire personală în spaţiile special destinate, reguli pentru desfăşurarea activităţii in cabinetele stomatologice, reguli de organizare şi desfăşurare a activităţilor în unităţile sanitare non-COVID, măsuri de prevenire şi protecţie pe perioada desfăşurării activităţilor de pregătire, pentru elevii claselor terminale (a 8-a, a 12- a şi a 13-a) precum şi pe perioada organizării examenelor evaluare naţională şi bacalaureat şi reguli generale de organizare şi desfăşurare a transportului de persoane.

Sunt incluse recomandările privind activitatea în lăcaşurile de cult, cele privind activitatea în birourile deschise, recomandările privind funcţionarea unităţilor de cazare în regim hotelier și regulile generale de organizare și desfășurare a transportului de persoane.

Imagine cu caracter ilustrativ, Știrile ProTV.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.