fbpx

Mădălin Voicu, eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii

Image
Image

Mădălin Voicu a fost eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii, funcţie pe care o ocupa de la începutul lui 2017.

Decizia prin care Mădălin Voicu este eliberat din funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii a fost publicată joi în Monitorul Oficial.

Potrivit news.ro, Mădălin Voicu  coordona, conform site-ului ministerului, activitatea Direcţiei Cultură Scrisă şi Creaţie Contemporană, exclusiv în domeniul muzical; activitatea specifică domeniului inventarierii, cercetării, conservării şi punerii în valoare, elaborând strategii şi programe naţionale pentru Cetăţile Dacice din munţii Orăştie înscrise în lista Patrimoniului UNESCO. De asemenea, avea atribuţii şi în ceea ce priveşte  instituţiile muzicale aflate în subordinea ministerului.

”În urma solicitării mele de azi dimineaţă, premierul Orban a semnat acum câteva ore demisia secretarului de stat de la Ministerul Culturii, domnul Mădălin Voicu - singurul secretar de stat PSD neeliberat din funcţie. Normal era ca aceată “omisiune” să nu se fi întâmplat. Salut decizia premierului. Camaraderia reprezintă o piedică istorică în reformarea statului. Acestă practică trebuie să înceteze în primul guvern pe care, noi-USR, l-am votat în cei aproape trei ani de activitate”, a scris Bulai pe Facebook, adăugând că este nevoie să se profesionalizeze cât repede resursa umană din ministere.

Credit foto news.ro. 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.