fbpx

Mai multe automobile avariate într-o urmărire ca în filme, din Maramureș în Sălaj

Image
Image

Azi, la ora 12.15, o femeie domiciliată în Baia Mare a sesizat poliția că fiul său refuză să îi restituie autoturismul, pe care i l-a încredințat anterior, și-și continuă deplasarea împreună cu un prieten.
Potrivit emaramures.ro, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului indicat, care a fost reperat pe raza orașului Șomcuta Mare. Întrucât șoferul nu a oprit la semnalele regulamentare polițiștii din Șomcuta Mare au pornit în urmărirea sa și au luat de îndată legătura cu polițiștii din județele limitrofe.
La ieșire din localitatea Mesteacăn, întrucât șoferul nu s-a supus somațiilor, polițiștii au executat focuri de avertisment, atât în plan vertical cât și la nivelul pneurilor.
Șoferul și-a continuat deplasarea până pe raza localității Ileanda, unde din nou a ignorat semnalele polițiștilor, dar la scurt timp, pentru că nu a păstrat distanța de siguranță, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Oradea.
Potrivit sursei citate, în accidentul rutier, nicio persoană nu a fost rănită.
La volan a fost identificat un adolescent de 18 ani, care deține permis de conducere de câteva luni. Tânărul va fi transportat la spital pentru recoltarea de probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Polițiștii au fost sesizați și că tânărul a alimentat autoturismul dintr-o stație de carburanți din Baia Mare de unde a plecat, fără a achita contravaloarea combustibilului.
Se continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu, urmând a fi luate măsuri legale.

Sursă foto emaramureș.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.