fbpx

Mandat european de arestare emis pe numele unui fost ofițer SRI

Mandat european de arestare emis pe numele unui fost ofițer SRI
Image
Image

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir este dat în urmărire în statele europene, după ce judecătorii au emis pe numele său mandat european de arestare.

Mandatul european de arestare a fost emis de magistrații Tribunalului București, care au admis cererea poliției și este întemeiat pe condamnarea definitivă a lui Daniel Dragomir la închisoare cu executare.

Daniel Dragomir a fost condamnat la 3 ani și 10 luni de închisoare pentru trafic de influență, spălare de bani și fals în înscrisuri.

Potrivit Digi24, fostul ofițer de informații a plecat din țară cu doar o zi înainte de pronunțarea instanței. A putut ieși nestingherit din țară, întrucât nu avea nicio restricție de mișcare pe numele lui. El a profitat de decizia Ungariei de a renunța la obligativitatea carantinei pentru români în cazul trecerii graniței și a ieșit din țară cu mașina, prin județul Arad.
Potrivit autorităților era însoțit de o femeie. Nu se știe dacă este vorba despre soția lui, condamnată la închisoare cu suspendare în același dosar.

 

Sursă foto Digi24.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.