fbpx

Mesajul femeii care a sunat la 112, în cazul Cristinei Țopescu: "Vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei"

Image
Image

O anumită Diana Maria, care susține că este administratorul unei pagini create cu ani în urmă pentru Cristina Țopescu, pe o rețea de socializare, ar fi cea care a alertat autoritățile, alarmată de faptul că fosta realizatoare de televiziune nu mai dăduse niciun semn de viață de câteva săptămâni.

Aceasta explică, în mesajul publicat luni dimineață pe pagina Cristina Țopescu Jurnalist, de ce nimeni nu a băgat înseamă dispariția Cristinei Țopescu atâta vreme. Autorul postării susține că, în cursul acestei zile, va dezvălui și cum a ajuns să sune la 112, duminică seară.

"Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.

Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112.

Dragi colegi de breaslă, vă rog să aveți decența de a avea răbdare și de a fi jurnaliști adevărați, nu hiene!

În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!

Vă mulțumesc anticipat.

______

Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.

Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.

-----

Fiți DECENȚI!

Nu ați cunoscut-o!

Am refuzat să furnizez informații hienelor cand m-am dus să îi pun o lumânare, pentru ca nimeni nu s-a gândit sa îi ducă Lumină!

Nu voi apărea in public, nu voi face bani de pe urma Cristinei!

 

Totul va fi public. DECENT.

Și nu credeți prostiile de la tv! Cris nu s-a sinucis.

A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul" este postarea de pe pagina de Facebook Cristina Țopescu Jurnalist.

Surse apropiate anchetei declanșate în acest caz au declarat, pentru Mediafax, că fosta realizatoare a fost găsită în pat, învelită, iar trupul nu prezenta urme de violență.

Citiți și:   Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în locuința ei din Otopeni. Realizatoarea nu mai fusese văzută de trei săptămâni

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.