Mihaela Triculescu este noul șef al ANAF

Reprezentanții Guvernului au anunțat, joi după-amiază, numirea unei noi persoane în funcția de președinte al ANAF, la scurt timp după ce ministrul de Finanțe anunța oficial că i-a cerut premierului înlocuirea lui Ionuț Mișa, la conducerea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Citiți și:  Ministrul de Finanțe a cerut înlocuirea șefului ANAF, Ionuț Mișa

"Premierul Viorica Dăncilă a semnat astăzi Decizia de numire a doamnei Mihaela Triculescu, economist cu peste 19 ani de experiență în mediul privat, în funcția de președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat.

Desemnarea doamnei Mihaela Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici.

Doamna Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii. 

Noul președinte ANAF este licențiat în economie și absolvent al studiilor de master disciplina «Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor» la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice.

Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial", se arată în comunicatul Guvernului

Sursa foto: gov.ro

Image
Image
Image