fbpx

Ministrul Muncii a luat la ochi ANOFM. Agenția, obligată prin ordin să publice situația subvențiilor acordate angajatorilor în 2019

Image
Image

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, cere Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă să publice, până vineri, lista angajatorilor care au beneficiat de subvenții de la stat și situația subvențiilor acordate acestora, de stat, în anul 2019. În acest sens, Alexandru a semnat un ordin de ministru.

"Ca să facem treabă, mai întâi curățăm! Cea mai bună curățenie: scoatem totul la lumină. Mâine dimineață Ordinul prin care cer să se centralizeze și să se publice subvențiile, la zi, din toată țara, pentru angajarea șomerilor, pleacă spre ANOFM. Mulți bani europeni au fost la dispoziția AJOFM-urilor pentru a le acorda firmelor ca să angajeze persoane peste 18 ani sau peste 45. Vom afla cum s-au dat, transparent sau preferențial, și ce s-a întâmplat cu banii. Mă interesează rezultatele. Nicio firmă care a făcut treabă nu are de ce să fie deranjată de măsura mea. Vrem același lucru: corectitudine și cât mai mulți oameni în piața muncii din România. Nu regret că mai și deranjez - lucrurile care nu sunt în regulă", a scris Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.