fbpx

Miting de protest al Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, în Piaţa Victoriei

Image
Image

Sindicatul Cadrelor Militare Disponibilizate organizează vineri, de Ziua Armatei, un miting de protest în Piaţa Victoriei, ca urmare a nemulţumirilor legate de discriminările din Legea salarizării unitare şi Legea pensiilor.

"Am hotărât (...) să organizăm un miting de protest în Piaţa Victoriei, de Ziua Armatei, 25 Octombrie (...) SCMD i-a chemat pe toţi aliaţii, rezervişti şi civili din cadrul CNSC, nemultumiţi de minciunile şi discriminările existente în Legea salarizării unitare şi legislaţia la pensii. Vom vorbi, aşadar, în numele a mai mult de 1.500.000 de voturi, cât reprezintă militarii şi poliţiştii în activitate, în rezerva şi în retragere, cu familiile lor", precizează sindicaliştii într-un apel transmis premierului demis, Viorica Dăncilă, potrivit Agerpres.

Aceştia subliniază că vor prezenta premierului "soluţia practică de revenire la textul promulgat al Legii reparatorii nr.223/2015 (privind pensiile militare de stat n.r)", "cu rugămintea" de a-şi asuma înscrierea ca iniţiativă legislativă în Parlament şi de a da avizul Guvernului în regim de urgenţă.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.