fbpx

Noi puncte pentru verificarea rovinietei. Unde au fost înființate acestea

Image
Image

13 noi puncte fixe pentru controlul valabilității rovinietei au fost puse de CNAIR la finalul săptămânii trecute. Acestea sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Vărșand, Salonta, Borș, Urziceni, Petea, Halmeu, Galați, Oancea, Albița, Sculeni, Stânca, Rădăuți Prut și Siret.

La acest moment, pe drumurile naționale și autostrăzile din România funcționează 106 asemenea puncte fixe, parte din SIEGMCR, prin intermediul căroră sunt înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzatoare a tarifului de utilizare (rovinieta), în vederea sancționării cu amendă contravențională, conform prevederilor OG 15/2002 cu modificările și completările ulterioare.

"Adresăm conducătorilor auto rugămintea de a verifica înainte de a utiliza rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi valabilitatea rovinietei. Pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR a pus la dispoziția acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului (număr de înmatriculare, număr de identificare)", au transmis reprezentanții CNAIR.

Sursa foto: banulbotosanean.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.