fbpx

O adolescentă care a sunat la Asociaţia Telefonul Copilului ameninţând că se sinucide. A fost găsită de poliţişti în timp util şi transportată la spital

Image
Image

O adolescentă care a sunat la Asociaţia Telefonul Copilului ameninţând că se sinucide a fost găsită de poliţiştii din Bucureşt în 45 de minute de la apel.

”În seara de 12 septembrie, Poliţia Capitalei a fost anunţată de Asociaţia Telefonul Copilului că la acel moment se aflau în legătură telefonică cu o minoră, care le-a spus că vrea să moară, că are motive să recurgă la un gest care să conducă la acest final. Psihologul care a interacţionat cu fata a reuşit să o menţină în convorbire, răstimp în care a anunţat şi Poliţia. Imediat au fost mobilizate mai multe echipe şi au fost demarate verificări pentru identificarea locaţiei în care se afla minora. De asemenea, pentru o reacţie rapidă, doi poliţişti s-au deplasat  chiar în call center , de unde transmiteau detalii echipelor din teren, orice informaţie fiind foarte importantă având în vedere că fata nu a dat detalii despre locaţia sa”, anunţă Poliţia Capitalei, citată de News.ro.

Cu sprijin operativ din partea Inspectoratului General al Poliţiei Române a fost identificată o primă adresă, de unde au fost obţinute date cu privire la imobilul unde se putea afla fata. Astfel, s-a ajuns la un bloc situat pe raza sectorului 4. Polițiștii au bătut cu putere în ușă, moment în care cei aflaţi în call center le-au confirmat că este locaţia corectă, pentru că pe fondul convorbirii s-au auzit bătăile în uşă. Tânăra le-a deschis ușa polițiștilor. Ea era conștientă, dar somnolentă și a fost transportată la spital unde a rămas în grija medicilor.
În acţiunea de căutarea au fost angrenaţi poliţişti din 3 sectoare ale capitalei, întreaga operaţiune fiind finalizată în aproximativ 45 de minute. Poliţiştii din cadrul Secţiei 16 fac cercetări pentru a stabili ce a condus la acest gest.

Sursă foto Ciao.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.