fbpx

O femeie dorea să ajungă în Germania cu copilul pitit sub fustă. Călătoria ilegală a fost întreruptă de polițiștii Punctului de Trecere al Frontierei Borș

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Borș au depistat o fetiţă în vârstă de 10 luni, ascunsă de mama ei sub fustă, între banchetele unui autoturism. Femeia intenționa să treacă ilegal frontiera româno-maghiară deoarece nu poseda documente de călătorie.

În data de 13.08.2019, în jurul orei 02.30, la P.T.F Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român, R.L., în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza județului Cluj-Napoca, care conducea un autoturism marca Audi Q7, înmatriculat în România. În maşină, alături de şofer călătorea ca pasager o femeie, cetățean român, M.M. în vârstă de 30 de ani.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele autoturismului, ascunsă sub fusta femeii, o minoră în vârstă de 10 luni, fiica acesteia.
Mama fetiţei a declarat că a recurs la aceasta metodă deoarece nu avea un document valabil şi că dorea să ajungă împreună cu aceasta în Germania.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză.
Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participație improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru M.M, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.