fbpx

O tânără polițistă a fost diagnosticată cu o boală gravă și are mare nevoie de sânge. Apel disperat al colegilor Ramonei

O tânără polițistă a fost diagnosticată cu o boală gravă și are mare nevoie de sânge. Apel disperat al colegilor Ramonei
Image
Image

Elena Ramona Țoapă a absolvit recent cursurile Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" de la Câmpina și a intrat în rândul polițiștilor, în cadrul Secției nr. 25 din București. Originară din Albeni, județul Gorj, tânăra aflată la începutul carierei are, însă, de trecut un examen pe  viață și pe moarte.

Când s-a simțit rău, polițista s-a gândit că ar putea fi infectată cu coronavirus. Analizele au scos la iveală, însă, o boală gravă: leucemie acută.

Un apel pentru sprijinirea acesteia a fost lansat de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. "În această perioadă, și așa dificilă, în care ne confruntăm cu un virus care ne afectează pe toți, mai sunt și alte nevoi și, din nefericire, bolile grave. Prin momente dificile trece colega noastră ȚOAPĂ ELENA RAMONA, din cadrul Secției 25, care a fost diagnosticată cu «leucemie acută» și are nevoie, acum, de sânge. Marea familie a Poliției Capitalei să dea dovadă de unitate și să arate că este o familie! Să fim uniți și să o ajutăm pe colega noastră prin donarea de sânge!

Sângele înseamnă viață și noi putem da viață.

Elena este internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar București.

Cei ce se alătură acestui demers vor spune că o fac pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.

Donarea se realizează la Centrul de Transfuzie Sanguină București, str. Constantin Caracaș nr.2, sector 1. Vă puteți programa și on line la http://www.ctsbucuresti.ro

De asemenea, orice sumă de bani este binevenită, iar acest lucru se poate realiza prin donarea în contul Raiffeisen Bank RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele colegei noastre", au transmis reprezentanții sindicatului.

Cazul tinerei polițiste a fost prezentat și de colegul ei de la Brașov, Marian Godină. "Polițista din imagine a absolvit Școala de Poliție anul trecut, e încă un copil. A lucrat numai în stradă, așa că atunci când a simțit că are temperatura crescută s-a gândit la covid și a mers la spital.

Colega noastră, ȚOAPĂ ELENA RAMONA, a fost diagnosticată însă cu «leucemie acută» și are acum mare nevoie de sânge.

Cei ce doresc să doneze vor spune că o fac pentru Țoapă Elena Ramona, internată la Clinica de Hematologie a Spitalului Universitar.

De asemenea, orice sumă de bani este binevenită, iar acest lucru se poate realiza prin donarea în contul Raiffeisen Bank RO56RZBR0000060020615280, deschis pe numele Țoapă Elena Ramona", a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

 

Sursa foto: Facebook/ Marian Godină

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.