fbpx

Operațiunea de căutare în bazinele de colectare a băiatului din Pecineaga a fost sistată. Mama copilului face afirmații halucinate

Image
Image

Pompierii au sistat operațiunea de căutare a băiatului de 8 ani, în bazinele de colectare și de deversare a dejecțiilor de la o fermă din apropiere. Potrivit bzi.ro, ei au golit de reziduuri toate cele trei bazine, dar copilul nu a fost găsit.

Iulian este însă căutat în continuare de polițiști atât în Pecineaga, cât și în localitățile din apropiere. Oamenii legii au văzut înregistrări de pe camerele de supraveghere aflate în zona dispariței și au audiat martori noi.

Între timp, mama băiețelului aduce acuzații haluciante. Femeia consideră că vinovat de dispariția fiului ei este chiar tatăl acestuia. Ea spune că bărbatul a vrut să se răzbune pe ea și de aceea l-ar fi dat intenționat de acasă pe băiețel. De când s-au despărțit, mama spune că nu a fost lăsată să își vadă copilul, iar acesta era amenințat și bătut fără milă de tatăl lui.
Și locuitorii din Pecineaga susțin ca tatăl băiatului a anunțat cu întârziere dispariția copilului. Apoi, spun oamenii, când autoritățile, dar și localnicii au plecat la căutări, el a stat în fața crășmei din centrul comunei, a băut și a fumat.

Băiatul de 8 ani a dispărut sâmbătă din fața casei, în timp ce se afla la joacă, cu rolele. Este căutat fără încetare de atunci de sute de polițiști, pompieri, jandarmi și voluntari. Întreaga zona a fost survolată cu un elicopter, iar Garda de Coastă a verificat împrejurimile cu camere cu termoviziune. Din păcate, până acum, copilul nu a fost găsit.

Sursă foto bzi.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.